Maria Nila- ett exklusivare varumärke

Maria Nila är ett svenskt varumärke av den lite mer exklusivare sorten. De producerar hårprodukter som schampo, stylingprodukter, vax för håret och tvålar. Märket är 100 % vegansk vilket betyder att det inte finns innehåll av animaliska ingredienser och gör märket mer attraktivt för kunden. Maria Nila är även godkänd av ”Djuren Rätt” och är Sveriges första veganska märkning.

Företaget har varit verksamt i över trettio år och jobbar noggrant tillsammans med kemister för att ta fram de bästa ingredienserna för ditt hår, så det håller en hög kvalitet. Kunderna får ett schampo som är tillverkat av kärlek och med en passion för hår och hårprodukter. Därför har salonger runt om i landet ”nappat på” det kvalitativa märket och finns numera på många salonger där man vill ha sköna behandlingar för sitt hår.

Utbud

Maria Nila har ett schampo för varje typ av hår.

 Head & Hair Heal som är ett hårväxtstimulerande schampo och med antiinflammatoriska egenskaper. Schampot innehåller Aloe Vera som också är förebyggande om du har problem med hårbotten och uppkomst av mjäll.

True Soft Duo är ett schampo

som tillför fukt, stärker håret och minskar statisk elektricitet, gör håret mindre frizzigt och tillför mer glans.

Structure Repair är ett schampo för hår som är torrt och har skadats av kemiska behandlingar. Schampots egenskaper återfuktar, stärker och bygger upp hårets struktur. Ett innehåll av algextrakt hjälper håret att få tillbaka sin styrka och glans.

Sheer Silver Trio är en serie som innehåller björnbärsextrakt där det finns violetta nyanser vilket hjälper till att ta bort guldiga nyanser i håret. Schampot ger också glans och är en stärkande produkt.

Pure Volume är en serie som är toppen för tunna fina hårstrån som gärna lägger sig platt och som är ett typiskt hår hos många skandinaver. Schampot stärker hårets struktur och ger en fyllighet och tjocklek till håret.

Luminous Color är en serie som innehåller granatäppeleextrakt och är toppen för hår som färgats. Det hjälper till att  reducera förlusten av färg, stärker håret och bygger upp struktur och tillför glans.

Till samtliga schampon finns även ett balsam med samma egenskaper som för det val av schampo du behöver, så du saknar inget och får en komplett och unik behandling för just ditt hår.

Styling och annat

Märket Maria Nila har så klart fina stylingprodukt med egenskaper som förvandlar ditt hår och blir precis så som man vill ha det.

Med Curlicue Cream kan du framhäva dina lockar samtidigt som du vårdar håret, med Style & Finish reducerar du frizz och får en lätt stadga, med Ocean Spray som är en texturspray får du extra stadga och skyddar håret mot UV-strålning. Man kan gå in och se övriga produkter mer specifikt hos Maria Nila där du kan läsa mer ingående om denna fantastiska produkt och som har något specifikt för varje typ av hår.

Recensioner

De flesta recensioner av märket Maria Nila är kundomdömena höga. Kunder med frågor om olika problem för håret får hjälp av Kundtjänst hos Maria Nila vilket så klart gör märket ännu mer attraktivt, man kan inte göra annat än att gilla märket med innehåll och med en passion för hårprodukter som Maria Nila levererar, toppen. Det ska också påpekas att produkterna är fria från sulfat och paraben vilket så klart höjer märket.

Dela med sig

© 2021 Roots Sthlm